Ücretsiz Yemek Duyurusu

ÜCRETSİZ YEMEK DUYURUSU

Ücretsiz Yemek başvuruları ÇÜBİS Öğrenci İşleri Otomasyonu üzerinden alınacaktır.

Ücretsiz Yemek başvuruları 02 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacak olup, 15 Ekim 2023 günü saat 17.00’de sona erecektir.

ÇÜBİS üzerinde başvuru alanında yer alan basamakları izleyerek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Normal öğrenim süresini tamamlamış, artık yıl durumunda olan, kayıt donduran/kayıt sildiren, afla dönen, disiplin cezası alan öğrenciler, özel öğrenci ile Farabi Değişim Öğrencileri, özel öğrenciler ücretsiz yemek bursu başvurusu yapamazlar.

Yemek bursu bir öğretim yılı için geçerlidir. 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde ücretsiz yemek hakkı olan öğrencilerin 2023-2024 yılı için yeniden başvuru yapması gerekmektedir. Başvuruları yeniden değerlendirilecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.