FAKÜLTEMİZDE VERİLMEKTE OLAN EĞİTİMLERE İLİŞKİN DUYURU

Fakültemizde verilmekte olan Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi, Bilirkişi Temel Eğitimi, Bilirkişi Yenileme Eğitimi, Uzlaştırma Yenileme Eğitimi için ön kayıtlarımız başlamış olup, Bakanlık tarafından eğitim güncellemeleri tamamlandığında ve ülke genelinde durdurulan eğitimlere başlama izni verildiğinde eğitimlerimiz başlayacaktır.

İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi devam etmekte olup yeterli sayıya ulaşıldığında sınıflarımız açılmaktadır.

Fakültemizde verilen tüm eğitimlerde tıbbi maske kullanımı, hijyen ve sosyal mesafenin korunmasına ilişkin tedbirlere ek olarak Arabuluculuk Daire Başkanlığı ve Bilirkişilik Daire Başkanlığı tarafından ilan edilen ek kurallara da uyulmaktadır.

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Ön Kayıt için ve İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi (ayrıca talep edilmesi halinde ve yeterli sayıya ulaşmak kaydıyla diğer alanlarda da eğitimler verilmektedir) kayıtları için ve tüm sorularınız için aşağıda yer alan iletişim kanalları kullanılabilir.

Eğitim Koordinatörlüğü -0 322 3386073 / dahili no:195 – 148.

e-posta adresi: cuhukukegitim@gmail.com

Başvuru linki için tıklayınız.

NOT: Bilirkişilik Daire Başkanlığı'nın 13/10/2020 tarihli duyurusuna göre 19/10/2020 tarihinden itibaren Konkordato Eğitimleri durdurulmuştur. Bu sebeple başvuru linkinde yer alan Konkordato Komiserliği Eğitimi'ne başvuru yapılmaması önemle duyurulur.

Dr. Öğrt. Üyesi Nurcihan DALCI ÖZDOĞAN

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim Koordinatörü