Ahmet Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışmasının Sözlü Aşaması Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ev Sahipliğinde Yapıldı

Ahmet Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışmasının dördüncüsünün sözlü aşaması, 3 Mayıs Cuma günü Fakültemizde gerçekleştirilmiştir. Sözlü aşamada Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültes, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi yer almış, final karşılaşması Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi  ile Akdeniz Üniversitsi Hukuk Fakültesi arasında yapılmıştır. Yazılı aşama puanlarının %25'i sözlü aşama puanlarının %75 i alınarak yapılan değerlendirmede Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci olmuştur. Yarışmaya katılan tüm takım üyeleri ve takım çalıştırıcılarını tebrik ediyor, yarışma birincisi olan Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ekibini bir kez daha kutluyoruz.