İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ AÇILMASINA İLİŞKİN DUYURU

Fakültemizde 28.11.2020-06.12.2020 tarihleri arasında iş hukukunda uzman arabuluculuk eğitimi açılması planlanmaktadır.   Düzenlenen eğitime yalnızca arabuluculuk siciline kayıtlı arabulucular başvurabilecektir. Eğitimini tamamlayan katılımcılar ARASİS (arabuluculuk eğitim yönetim sistemi) üzerinden Katılım Belgesini online olarak alabilecektir.

Eğitimin toplam süresi 36 (otuz altı) saattir. Eğitim 18 (on sekiz) saatlik teori ve 18 (on sekiz) saatlik uygulama derslerinden oluşmaktadır. Derslerin süresi 50 (elli) dakikadır.

Eğitim 28, 29 Kasım ve 4, 5, 6 Aralık günlerinde gerçekleştirilecektir. Bir günde 8 saatten fazla ders verilemez. Bu nedenle hafta sonları 09.00-17.00 saatleri arasında, 4 Aralık Cuma günü ise 17.00-21.00 saatleri arasında eğitim verilecektir.

Eğitim, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.

Sertifika Programı Katılım Ücreti: 1.500,00 TL (KDV dâhil) olup, eğitim ücretine kişisel hijyen paketi ve öğle yemeği dahildir.

Eğitime Katılım Ücreti katılımcının Adı/Soyadı, TC Kimlik Numarası veÇukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Hukuku Uyuşmazlıklarında Zorunlu Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi Programı Ücreti” şeklindeki açıklamayla birlikte Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü-Hukuk Fakültesi’nin Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi’ndeki (IBAN NO: TR87 0001 0016 9025 5940 2050 09) nolu hesabına yatırılacaktır. Adayların TC Kimlik numaralarıyla işlem yapmaları gerekmektedir.

Sertifika Programına Kesin Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler:

-Kesin Kayıt Formu /ilk gün ders sırasında doldurulacaktır.

-Sertifika Programı Katılım Ücretinin Yatırıldığına İlişkin Banka Dekontu (başvuru linkinden yüklenecektir)

-Arabulucular sicil numarası/Arabulucu Uyap Ekran görüntüsü

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Başvurular aşağıdaki linkten yapılacaktır. Son başvuru tarihi 20 Kasım 2020.

Not: Başvuru evraklarının cuhukukegitim@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Eğitim kayıtları için ve tüm sorularınız için aşağıda yer alan iletişim kanalları kullanılabilir.

Eğitim Koordinatörlüğü -0 322 3386073 / dahili no:195-148.

e-posta adresi: cuhukukegitim@gmail.com

Başvuru Linki