Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yargı Etiği Kursu 2. Etap Başvuruları

“Birleşmiş Milletler Yargısal Davranış ve Etik Kendi Kendine Öğrenme Kursu (UN Judicial Conduct and Ethics Self Directed Sertifika Programı)” Başvuruları Başlamıştır.

Birleşmiş Milletler tarafından Doha Deklorasyonu çerçevesinde taahhüt edilen “Birleşmiş Milletler Yargısal Davranış ve Etik Kendi Kendine Öğrenme Kursu (UN Judicial Conduct and Ethics Self Directed Sertifika Programı)” Tanıtım ve Yaygınlaştırma Projesi kapsamında fakültemiz pilot uygulama okulu olarak seçilmiştir.

BM Sertifika Programı online ve İngilizce gerçekleşecek olmakla birlikte; Proje kapsamında Türkçe kitapçık tanıtılacak ve metodolojik bilgi aktarılacaktır. Söz konusu program telif hakkı Yargıtay’a ait olan Türkçe kitapçık ile desteklenmektedir. Programı başarıyla tamamlayanlara proje bitiminde Birleşmiş Milletler sertifikası takdim edilecektir.

Formumuz 22 Mart 13.00'da kapanacaktır.

Başvuru için tıklayınız.