TEMEL ARABULUCULUK EĞİTİMİ DUYURUSU

T.C.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ

TEMEL ARABULUCULUK EĞİTİMİ

Fakültemizde arabuluculuk temel eğitimi açılması planlanmaktadır. Adalet Bakanlığınca birtakım değerlendirmeler yapılması ve modül güncellenmesi amacıyla tüm ülke genelinde durdurulan Arabuluculuk Temel Eğitimlerine, 29.11.2021 tarihinden itibaren akreditesi sağlanan eğitim kuruluşlarınca hazırlanan yeni Eğitim modülü kapsamında ve yüz yüze olmak üzere başlanılması kararı alınmıştır. Bu kapsamda Fakültemizde Temel Arabuluculuk Eğitimine başlanmış olup kayıtlar halen devam etmektedir. Talebe göre hafta içi ve hafta sonu gruplarının açılması planlanmaktadır.

Eğitim programı süresi 84 (seksen dört) saattir. Eğitim 66 (altmış altı) saatlik teori ve 18 (on sekiz) saatlik uygulama derslerinden oluşmaktadır. Derslerin süresi 50 (elli) dakikadır.

Sertifika programı katılım ücreti 2000 TL (KDV dahil) dir.

Eğitime katılım ücreti katılımcının Adı/Soyadı, T.C. Kimlik Numarası ve ‘Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Temel Arabuluculuk Eğitimi Programı Ücreti’ şeklindeki açıklamayla birlikte Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü- Hukuk Fakültesi’nin Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi’ndeki (IBAN NO: TR87 0001 0016 9025 5940 2050 09). Nolu hesabına yatırılacaktır. Adayların TC Kimlik numaralarıyla işlem yapmaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler şunlardır (Bu evrakların eğitimin ilk günü fiziken getirilmesi gerekmektedir):

•         Başvuru dilekçesi
  •        Hukuk fakültesi diplomasının fotokopisi veya e-devletten alınan mezuniyet belgesi
  •    Meslekte 5 yıllık kıdem durumunu gösterir belge (Baro Başkanlığından, Adalet Komisyonundan, İlgili Kurumdan)
  •        Eğitim ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu
  •       Nüfus cüzdanı fotokopisi

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Başvuru linki için tıklayınız.

Not: Başvuru evraklarının cuhukukegitim@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Eğitim kayıtları için ve tüm sorularınız için aşağıda yer alan iletişim kanalları kullanılabilir.

Eğitim Koordinatörlüğü 0 322 338 6073 / Dahili No: 119 – 148 - 144

Eğitim Koordinatörü Dr. Cengiz KURT Dahili No: 302