2018-2019 YILI HUKUKİ VE MALİ YÖNLERİYLE KONKARDOTO KOMSERLİĞİ EĞİTİMİ HAKKINDA DUYURU! BAŞLAMA TARİHİ 3 – 4 KASIM 2018

DUYURU!

HUKUKİ VE MALİ YÖNLERİYLE KONKORDATO KOMİSERLİĞİ EĞİTİMİ

2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun konkordato hükümlerinin 7101 sayılı İcra ve İflâs Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun hükümleriyle uğradığı değişikliklerle konkordato kurumunun hukukumuzda uygulaması oldukça artmıştır. Uygulamada çok karşılaşılan bu hukuki kurumun hem mali yönü hem de pozitif hukuk çerçevesinde etraflıca öğrenilmesi ilgililer için oldukça önem arz etmektedir. Bu açıdan fakültemiz “Hukuki ve Mali Yönleriyle Konkordato Komiserliği Eğitimi” düzenlemektedir. Eğitimde kurumun getirdiği yeniliklere ve uygulamada karşılaşılan ya da karşılaşılması muhtemel sorunlara değinilecektir. Eğitimin 03-04 Kasım 2018 Cumartesi-Pazar günleri yapılması planlanmaktadır. Eğitim günde 8 saat yapılarak toplam 16 saat sürecektir.

Başvuru formu ve aranan belgeler ektedir. Eğitime katılmak isteyenler en geç 01 Kasım 2018 tarihine kadar ekteki formu doldurarak, cuhfegitim@gmail.com  e-mail adresine göndermeleri ve fiziki ve ıslak imzalı halini Hukuk Fakültesine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt yaptıran başvuranlara her türlü duyuru https://hukuk.cu.edu.tr/ adresinde duyurular bölümünden yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Başvuru formu (mailden talep ediniz.
  2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  3. Eğitim ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu (Eğitimi ücreti 850,00 TL (KDV Dâhil) olup, Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü-Hukuk Fakültesi’nin Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi’ndeki (IBAN NO: TR87 0001 0016 9025 5940 2050 09) nolu hesabına yatırılacaktır. Adayların TC Kimlik numaralarıyla işlem yapmaları, EFT ödemelerinde alıcı adı kısmında "Hukuk Fakültesi-Konkordato Komiserliği Eğitimi" yazması gerekmektedir.)

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:

1. Öğr. Üy. Dr. Hakan ALBAYRAK (Program Koordinatörü)

Tel: 0322 338 60 73

2. 2. Ar. Gör. Tahsin MAVZER

Tel: 05535866579

E-Mail: cuhfegitim@gmail.com

Adres:Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gültepe Mah. Balcalı Kampüsü Sarıçam/Adana