Uzman Arabuluculuk Eğitimleri Hakkında

UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMLERİ HAKKINDA

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde iş hukuku, ticaret hukuku ve tüketici hukuku alanlarında uzman arabuluculuk eğitimleri verilecektir. Talep olması halinde diğer uzmanlık alanlarında da (Banka ve Finans Hukuku, Sigorta Hukuku, Sağlık Hukuku, Enerji ve Maden Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, İnşaat Hukuku, Spor Hukuku) eğitimler açılabilecektir.

Düzenlenen eğitimlere yalnızca arabuluculuk siciline kayıtlı arabulucular başvurabilmektedir. Eğitimleri tamamlayan katılımcılar ARASİS (arabuluculuk eğitim yönetim sistemi) üzerinden Katılım Belgesini alabilecektir.

Ön kayıt için almak istediğiniz eğitimi/eğitimleri de belirterek ad soyad, TC kimlik no ve telefon numarası bilgilerinizi cuarabuluculuk@gmail.com adresine göndermeniz yeterlidir.

Eğitim tarihleri ve ücret bilgisi konusunda Daire Başkanlığı’ndan gelecek yazı beklenmekte olup, eğitimler en kısa sürede başlayacaktır. Eğitim tarihleri ve ücret bilgisi daha sonra ilan edilecektir.

Eğitim Koordinatörlüğü