UKRAYNA'DAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN FAKÜLTEMİZE YATAY GEÇİŞ/ÖZEL ÖĞRENCİ OLARAK KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERE İLİŞKİN DUYURU

Ukrayna'daki yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden Fakültemize yatay geçiş ve özel öğrenci olarak kayıt olan öğrencilerden Üniversitemize teslim ettikleri evraklarda apostil şerhi (yeminli tercümandan Türkçe çevirisiyle birlikte) yer almayan öğrencilerin apostil işlemlerini 30 Aralık 2022 tarihine kadar tamamlamaları için süre verilmiş olup, bu süre zarfında derslere ve ara sınavlara girmesinde sakınca bulunmamaktadır. Belirtilen tarihe kadar ilgili belgelerin Fakültemize teslim edilmemesi durumunda öğrenciler final sınavlarına katılamayacak ve Üniversitemizden kayıtları silinecektir.

Bilgilerinize rica olunur.