2015 Güz Dönemi Ders Kayıt ve Muafiyet Talepleri Yönetim Kurulu Kararları (3 Kasım 2015) Yeni!!!

DERS KAYITLARI VE MUAFİYET TALEPLERİNE İLİŞKİN FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI
2015-2015 Güz Döneminde ders kaydını sistem üzerinden yapmakta sorun yaşayan öğrencilerimizin dilekçeleri oluşturulan Komisyonlar tarafından değerlendirilmiştir. Bu konuda alınan Fakültemiz Yönetim Kurulu kararları Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına iletilmiştir.
Daha önce başka Fakültelerde başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler, yatay geçiş ve dikey geçiş yoluyla fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerin oryantasyonu ve muafiyet taleblerini değerlendiren kararlar ve ders kaydını yapamayıp da mazereti kabul edilen öğrencilere ilişkin kararlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

1) Ders kaydına ilişkin öğrenci talepleri hakkında Yönetim Kurulu Kararları

2) Yatay geçiş ders Muafiyeti hakkında Yönetim Kurulu Kararları